AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelin yapmak

Kahve falında gelin yapmak

Kahve falında gelin yapmak onların bir dediğini iki etmeyeceğine, işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, kazancın katbekat artacağına, korkularının üzerine gideceğine, huzura erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelin yapmak gördüyseniz:

  • İlişkiler dikkat gerektiriyor.

Kahve falında gelin makyaj yapmak bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine işarettir.

Kahve falında gelin saçı yapmak rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelin topuzu yapmak rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelin yapmak düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gelin makyajı yapmak çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine yorulur.

Kahve falında gelinin saçını yapmak karasızlık yaşayacağına, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine tabir olunur.

Kahve falında gelin başı yapmak hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, istediği yola çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında geline makyaj yapmak fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir