Kahve falında gelin öpmek

Kahve falında gelin öpmek Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında gelin öpmek gördüyseniz:

  • Anlaşmaların, maddi veya hukuki konuların detaylı şekilde ele alınması gerekiyor.

Kahve falında gelin olup el öpmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında gelini alnından öpmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına inanılır.

Kahve falında gelinini öpmek ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına işarettir.

Kahve falında gelin öpmek yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gelini öpmek başarılarının bir ömür süreceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında çok güzel gelin olduğunu görmek kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine delalet eder.

Kahve falında bir yakınının gelin olduğunu görmek falı kapatan kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine, bolluğun ve bereketin düşeceğine işaret eder.

Kahve falında gelin arabasından para almak sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, bolluğun ve verimin de artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir