AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelin üzerinde altın görmek

Kahve falında gelin üzerinde altın görmek

Kahve falında gelin üzerinde altın görmek eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, engellerden kurtulacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına işarettir.

Kahve falında gelin üzerinde altın gördüyseniz:

  • Bazı kişilere soracak çok fazla sorunuz olabilir.

Kahve falında geline altın kolye takmak kısmetinin kapanacağına, üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelin üzerinde altın görmek zorlukların günden güne artacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın ve gelin görmek bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine rivayet eder.

Kahve falında geline altın vermek iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altınlı gelin görmek kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına delalet eder.

Kahve falında gelinin kolunda altın görmek fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında gelinde altın görmek fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gelinin üzerinde altın görmek her zaman fal sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir