AnaSayfa / Genel / Kahve falında deve üstünde gelin görmek

Kahve falında deve üstünde gelin görmek

Kahve falında deve üstünde gelin görmek isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deve üstünde gelin gördüyseniz:

  • Sadece normale dönüyor.

Kahve falında devenin üstünde gelin görmek ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deve üstünde gelin görmek ruhun ve kalbin rahat edeceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında deve üzerinde gelin görmek kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, fal sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına delalettir.

Kahve falında deve üstünde olmak yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına tabir olunur.

Kahve falında devenin üstünde insan görmek kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında devenin üstünde birini görmek yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deve üstünde yük görmek sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında devenin üstünde yük görmek sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir