AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinin oynadığını görmek

Kahve falında gelinin oynadığını görmek

Kahve falında gelinin oynadığını görmek sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, çıkış yolları bulacağına, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında gelinin oynadığını gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz yerden bir para alabilirsiniz.

Kahve falında gelinin oynadığını görmek büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin oynadığını görmek sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine rivayet eder.

Kahve falında maymunla oynadığını görmek kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köpeklerin oynadığını görmek iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında iskambil oynadığını görmek karşısına yeni imkanlar çıkacağına, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılanla oynadığını görmek dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında birinin top oynadığını görmek bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karnında bebeğin oynadığını görmek başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, ölümcül hastalıklara işaret delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir