Kahve falında ölmüş birinin oynadığını görmek

Kahve falında ölmüş birinin oynadığını görmek ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, kesesinin dolacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş birinin oynadığını gördüyseniz:

  • Bir girişimi, macerayı ya da ilişki veya iş birliğini olduğu şekliyle görebilir, hüsnükuruntulara kapılmadan kar zarar hesabı yaparak sonuç alabilirsiniz.

Kahve falında parkta oynadığını görmek iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, sorunlarının da son bulacağına işaret eder.

Kahve falında dizide oynadığını görmek hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına delalettir.

Kahve falında iki kişinin oynadığını görmek sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına işaret eder.

Kahve falında kedinin oynadığını görmek çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, sağlık sorunlarının son bulacağına inanılır.

Kahve falında birinin oynadığını görmek büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine inanılır.

Kahve falında bilgisayar oynadığını görmek bolluğa ve berekete kavuşacağına, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşın oynadığını görmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına inanılır.

Kahve falında reklam filminde oynadığını görmek yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir