AnaSayfa / Genel / Kahve falında iskambil oynadığını görmek

Kahve falında iskambil oynadığını görmek

Kahve falında iskambil oynadığını görmek kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, saygın biri olacağına, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iskambil oynadığını gördüyseniz:

  • Sizinle aynı amaçları paylaşan kişilerle bir araya gelmeniz veya zaman paylaşmanız hedeflerinize ulaşmanızı kolaylaştırabilir.

Kahve falında iskambil oynadığını görmek kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iskambil kağıdı görmek iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Kahve falında iskambil kartı görmek akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iskambil kağıdı almak kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına inanılır.

Kahve falında iskambil falı baktırmak işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iskambil falı görmek girilen yolda zarar edileceğine, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında iskambil görmek eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında iskambil kağıt oynamak maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir