AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeklerin oynadığını görmek

Kahve falında köpeklerin oynadığını görmek

Kahve falında köpeklerin oynadığını görmek kötü işlere girmeyeceğine, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına, rahat şekilde geçineceğine, uğradığı zararların telafi edileceğine, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpeklerin oynadığını gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yeri, evinizi veya özel hayatınızı ilgilendiren konularda rahatsızlık yaratabilecek başlıkların dikkatle ele alınması gerekiyor.

Kahve falında beyaz köpekle oynadığını görmek huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, sevilen bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında köpeklerin oynadığını görmek kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında köpekle oynadığını görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında iskambil oynadığını görmek takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, kazancının daha da artacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının tavla oynadığını görmek çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında oyun havası oynadığını görmek dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında tiyatroda oynadığını görmek işlerinin çok iyi gideceğine, işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir düğünde oynadığını görmek gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir