AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş babasının koluna girmek

Kahve falında ölmüş babasının koluna girmek

Kahve falında ölmüş babasının koluna girmek varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına, güzel ve önemli işler yapacağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, zorlukların kolayca aşılacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine, güzel günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş babasının koluna girmek gördüyseniz:

  • Belli bir hedefe ulaşabilmenize ya da bazı problemleri çözmenize yardımı olabilecek kaçınılması zor gelişmeler yolda olabilir.

Kahve falında ölmüş babanın koluna girmek isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş babasının koluna girmek kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine delalet eder.

Kahve falında kol kola girmek işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek koluna girmek maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine işaret eder.

Kahve falında adamın koluna girmek yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine işarettir.

Kahve falında bir adamın koluna girmek kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, gerek görürse insanların içine fitne sokacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kızın koluna girmek yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine yorulur.

Kahve falında tanımadığın birinin koluna girmek kısmetsizlik yaşanmayacağına, aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir