AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinin düğününü görmek

Kahve falında gelinin düğününü görmek

Kahve falında gelinin düğününü görmek eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, kötü haberler alacağına rivayet eder.

Kahve falında gelinin düğününü gördüyseniz:

  • Hassas bir konuyla ya da durumla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Kahve falında gelinsiz düğün görmek yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine alamet eder.

Kahve falında düğünde gelin olmak uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, başarı için yılmadan çalışılacağına delalet eder.

Kahve falında düğün ve gelin görmek büyük başarıla kazanacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında düğünde gelin görmek maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düğünde gelini görmemek çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düğünde geline altın takmak böylece aynı hataları yapmayacağına, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına delalettir.

Kahve falında gelin düğün görmek kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gelin damat düğün görmek aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir