AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelin düğün görmek

Kahve falında gelin düğün görmek

Kahve falında gelin düğün görmek maharetli bir kişi ile evlenileceğine, mutluluk verici haberlerin alınacağına, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, dertlerin sonlanacağına, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine işarettir.

Kahve falında gelin düğün gördüyseniz:

  • İşi veya konuyu kaybetmekten korkup yumuşamayın.

Kahve falında düğünde gelin olmak dost ve akrabalarla paylaşılacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına tabir olunur.

Kahve falında düğün ve gelin görmek ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında gelin ve düğün görmek kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine işarettir.

Kahve falında gelinsiz düğün görmek kendisini sorgulama gereği duyacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düğünde gelini görmemek hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelinin düğününü görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, aldığı borçların katbekat artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düğünde geline altın takmak başarısının çoğalacağına, birbirlerine her konuda destek olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelin damat düğün görmek onu alkışlayacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir