AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğünde gelin olmak

Kahve falında düğünde gelin olmak

Kahve falında düğünde gelin olmak aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine, küçük işlere sermaye harcamayacağına, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, kederinin dağılacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düğünde gelin olmak gördüyseniz:

  • Aldatabilir ya da aldatılabilirsiniz.

Kahve falında gelin damat düğün görmek elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına, gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine işarettir.

Kahve falında düğün ve gelin görmek çok zor günler yaşayacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında gelin düğün görmek şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine inanılır.

Kahve falında gelin ve düğün görmek sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine delalet eder.

Kahve falında düğünde geline altın takmak arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, mal edineceğine delalettir.

Kahve falında gelinin düğününü görmek sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında gelinsiz düğün görmek çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düğünde gelin ve damat görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir