AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğün ve gelin görmek

Kahve falında düğün ve gelin görmek

Kahve falında düğün ve gelin görmek itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına, zor zamanlar yaşayacağına, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düğün ve gelin gördüyseniz:

  • Beklediğiniz bir para veya haberdeki gecikme rahatsızlık verebilir.

Kahve falında düğünde gelini görmemek yaptığı işlerin de içine sineceğine, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düğünde geline altın takmak kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelin damat düğün görmek çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına delalettir.

Kahve falında gelinin düğününü görmek dileklerin kabul olacağına, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına rivayet eder.

Kahve falında gelinsiz düğün görmek sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düğünde gelin olmak alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında düğünde gelin ve damat görmek sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına işarettir.

Kahve falında düğünde gelin görmek kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir