AnaSayfa / Genel / Kahve falında mutsuz evlenmek

Kahve falında mutsuz evlenmek

Kahve falında mutsuz evlenmek hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mutsuz evlenmek gördüyseniz:

  • Mevcut bazı konularda belli bir ilerleme kaydetmek üzeresiniz.

Kahve falında mutsuz evlendiğini görmek hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında evlenmek mutsuz olmak kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine yorulur.

Kahve falında mutsuz evlenmek yol göstereceğine ve şifa olacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evlenmek ama mutsuz olmak sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine alamet eder.

Kahve falında ölü birini mutsuz görmek büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına, kurulu düzenin yıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mutsuz bir düğün görmek yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen birini mutsuz görmek sevinçli ve güzel günler göreceğine, hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı işaret etmektedir.

Kahve falında ölen kişiyi mutsuz görmek başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir