AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeğeni dövmek

Kahve falında yeğeni dövmek

Kahve falında yeğeni dövmek kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, malının üstüne mal ekleyeceğine, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine delalet eder.

Kahve falında yeğeni dövmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda girişimde bulunarak, yer değiştirerek veya başka birisine dönüşerek hayatınızı iyileştirebileceğinizi düşünüyorsanız bir şeyler yapmanın zamanı geldiğini görebilirsiniz.

Kahve falında yeğeni dövmek insanların takdirine mazhar olacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında yeğen dövmek iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında yeğeni kaybetmek gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine delalet eder.

Kahve falında yeğeni emzirmek hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında yeğenini sevmek işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş yeğenini görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine delalettir.

Kahve falında yeğeniyle evlendiğini görmek elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında yeğeninin düştüğünü görmek yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir