AnaSayfa / Genel / Kahve falında geline makyaj yapmak

Kahve falında geline makyaj yapmak

Kahve falında geline makyaj yapmak şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına delalettir.

Kahve falında geline makyaj yapmak gördüyseniz:

  • Tartışma ortamı yaratmamaya veya tartışmalardan kaçmaya çalışmalısınız.

Kahve falında gelin makyaj yapmak yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gelin makyajı yapmak alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, şansının ve bahtının açık olacağına delalettir.

Kahve falında geline makyaj yapmak yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, temiz saf bir adamla evlenebileceğine işaret eder.

Kahve falında gözlere makyaj yapmak maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, derin bir nefes alacağına alamet eder.

Kahve falında göze makyaj yapmak iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında süslenmek makyaj yapmak ortaya bazı projeler koyacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına inanılır.

Kahve falında anneye makyaj yapmak büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil makyaj yapmak borçlarının çoğalacağına, zorluklarını aşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir