Kahve falında altın ve gelin görmek

Kahve falında altın ve gelin görmek yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine, başarı elde edeceğine, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, düşünceli ve dalgın olacağına, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, yenileneceğine ve can bulacağına, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında altın ve gelin gördüyseniz:

  • Türlü manevrayla sizi yönlendirmek veya oyun dışı bırakmak isteyen bir kişiye aynı zeki hamleyle yaklaşmanız gerekebilir.

Kahve falında gelin altın görmek işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altınlı gelin görmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine işarettir.

Kahve falında altın takılı gelin görmek kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gelinin üzerinde altın görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında altın bilezikli gelin görmek zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında geline altın bilezik takmak onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, mutluluğunu çoğaltacağına rivayet eder.

Kahve falında geline altın kolye takmak yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında geline altın vermek yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top