AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü gelin ve damat görmek

Kahve falında bir sürü gelin ve damat görmek

Kahve falında bir sürü gelin ve damat görmek mutluluk bulacağına, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir sürü gelin ve damat gördüyseniz:

  • Biraz daha kontrollü olmaya çalışmalısınız.

Kahve falında bir sürü gelin ve damat görmek maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına alamet eder.

Kahve falında bir sürü gelin damat görmek onların önüne geçeceğine, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında damat ve gelin görmek yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında falda gelin damat görmek hayırlı bir kısmetle tanışacağına, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına inanılır.

Kahve falında damatsız gelin görmek yapılan çalışmaların zarar vereceğine, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çirkin gelin damat görmek yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, kazancını çoğaltacağına alamet eder.

Kahve falında kendini gelin eşini damat görmek işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında çok gelin ve damat görmek uzun bir ömre sahip olunacağına, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir