AnaSayfa / Genel / Kahve falında damat ve gelin görmek

Kahve falında damat ve gelin görmek

Kahve falında damat ve gelin görmek hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına, hayırlı bazı adımlar atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, üzüntülerin biteceğine, üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına işarettir.

Kahve falında damat ve gelin gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin neden olduğu hakkında pozitif düşünüyor olabilirsiniz.

Kahve falında gelinle damat görmek çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, dileklerin gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında bir sürü gelin ve damat görmek bereketli ve hayırlı olacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine delalettir.

Kahve falında damat gelin görmek kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelin damat fotoğrafı görmek çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında toplu gelin ve damat görmek ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında damatsız gelin görmek elinin kolunun bağlanacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir sürü gelin damat görmek elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine işarettir.

Kahve falında iki gelin iki damat görmek hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir