AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelin ve damadı görmek

Kahve falında gelin ve damadı görmek

Kahve falında gelin ve damadı görmek evdeki nimetin çoğalacağına, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, keyfinin yerine geleceğine, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, oldukça kazançlı işler yapacağına işarettir.

Kahve falında gelin ve damadı gördüyseniz:

  • Daha dışa dönük, toplu aktiviteleri seveceksiniz.

Kahve falında gelin damat resmi görmek inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında tanımadığın gelin damat görmek hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, helal rızka sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında gelin ve damat görmek sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, güzel günler için yaşayacağına inanılır.

Kahve falında gelinler ve damatlar görmek mali krize gireceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü gelin damat görmek geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında çok gelin damat görmek zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, nasibin de kısmetlerin de artacağına delalet eder.

Kahve falında gelin ve damadın öldüğünü görmek elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına işarettir.

Kahve falında falda gelin damat görmek hasta olanlar için şifa bulmaya, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir