AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinler ve damatlar görmek

Kahve falında gelinler ve damatlar görmek

Kahve falında gelinler ve damatlar görmek hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, iyilik bulacağına, tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine yorulur.

Kahve falında gelinler ve damatlar gördüyseniz:

  • Sağlığınızı da ihmal etmemeniz gerekiyor.

Kahve falında damatla gelin görmek kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine rivayet eder.

Kahve falında falda gelin damat görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına tabir olunur.

Kahve falında toplu gelin ve damat görmek zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, kendisini korumaya alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelin ve damadı görmek sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye rivayet etmektedir.

Kahve falında gelin ve damadın öldüğünü görmek işlerin sürekli artacağına, müşkül durumların üstesinden geleceğine işaret eder.

Kahve falında damatsız gelin görmek yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, işten yana şansının açık olacağına işarettir.

Kahve falında gelin damat resmi görmek onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine işarettir.

Kahve falında tanımadığı gelin ve damat görmek yeni yatırımlar yapacağına, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir