AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok gelin damat görmek

Kahve falında çok gelin damat görmek

Kahve falında çok gelin damat görmek bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında çok gelin damat gördüyseniz:

  • Ailenizle birlkte, evle ilgili bir konuyla ilgilenebilirsiniz.

Kahve falında gelin damat görmek sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına yorulur.

Kahve falında çirkin gelin damat görmek rahata kavuşacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına yorulur.

Kahve falında gelin ve damat resmi görmek içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine işaret eder.

Kahve falında damatsız gelin görmek isteklerinize kavuşacağınıza, dertlerinin çarelerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında toplu gelin ve damat görmek çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine yorulur.

Kahve falında kendini gelin eşini damat görmek zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine inanılır.

Kahve falında birçok gelin ve damat görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine işarettir.

Kahve falında kahve falında gelin damat görmek işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, sevdiği kimseden hayır göreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir