AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelin tülü görmek

Kahve falında gelin tülü görmek

Kahve falında gelin tülü görmek kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına, içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine yorulur.

Kahve falında gelin tülü gördüyseniz:

  • Bir an da çok fazla şeyle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

Kahve falında gelin tülü görmek çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kirli tül perde görmek onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına işarettir.

Kahve falında tül elbise görmek sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında tül diktirmek hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına, iyi geçineceğine yorulur.

Kahve falında tül almak çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında renkli tül perde görmek yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz tül elbise görmek rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz tül perde asmak sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir