AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz tül elbise görmek

Kahve falında beyaz tül elbise görmek

Kahve falında beyaz tül elbise görmek iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, güzel bir gelecek sahibi olunacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, üst üste birçok sorun yaşanacağına yorulur.

Kahve falında beyaz tül elbise gördüyseniz:

  • Ani tepkiler veya hareketler size zarar verebilir.

Kahve falında beyaz tüllü elbise giymek tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına inanılır.

Kahve falında beyaz tül elbise görmek kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, mutluluğa giden yolu bulacağına işarettir.

Kahve falında beyaz tüllü elbise görmek artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz tül elbise giymek ailesinde gerginlikler yaşanacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tül elbise görmek ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı tül elbise görmek iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi tül elbise görmek düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tüllü elbise görmek hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir