AnaSayfa / Genel / Kahve falında tül diktirmek

Kahve falında tül diktirmek

Kahve falında tül diktirmek sosyal konumunun değişeceğine, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, yalnız kalmak isteyeceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, sorunlarının birken beş olacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, parasını ve işini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tül diktirmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz insana karşı kırıcı tavırlar takınmamalısınız.

Kahve falında tül diktirmek uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz tül elbise görmek hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tül perde takmak sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, gam ve keder çekmeyeceğine işarettir.

Kahve falında tül perde dikmek hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, işinde de büyük başarılara imza atacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz tül çorap görmek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, mutlu olmanın yollarını bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz tül görmek kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, başarısız ve mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında turuncu tül perde görmek sağlığının da yerine geleceğine, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tül perde ütülemek atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir