AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelin teli almak

Kahve falında gelin teli almak

Kahve falında gelin teli almak hayatı boyunca hep başarılı olacağına, iç dünyasında rahata kavuşacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, kalp kırmaya, tövbe etmeden vefata, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, dünyasının iyileşmesine işaret etmektedir.

Kahve falında gelin teli almak gördüyseniz:

  • Sonunda insanlar size hak ettiğiniz gibi davranmaya başlıyorlar.

Kahve falında gelin teli görmek yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve fal sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine inanılır.

Kahve falında gelin teli almak yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına delalet eder.

Kahve falında telli duvaklı gelin görmek hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında telli babaya gitmek hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tel şehriye görmek ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına yorulur.

Kahve falında diş teli görmek onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında telli çalgı çalmak anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına delalettir.

Kahve falında tel kadayıf yapmak ilerleyeceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir