AnaSayfa / Genel / Kahve falında tel şehriye görmek

Kahve falında tel şehriye görmek

Kahve falında tel şehriye görmek bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tel şehriye gördüyseniz:

  • Evde sevdiğiniz şeyler yaparak vakit geçirmenizi sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında tel şehriye çorbası görmek işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına delalet eder.

Kahve falında tel şehriye görmek verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında şehriye çorbası görmek yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, bazı tartışmaların ortasında kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şehriyeli pilav görmek iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına delalettir.

Kahve falında pirinç şehriye görmek bir anda yükseleceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arpa şehriye görmek ticaret hayatına atılacağına, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine yorulur.

Kahve falında şehriye kesmek çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şehriyeli bulgur görmek iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, işlerinin her zaman yolunda gideceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir