AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelin teli görmek

Kahve falında gelin teli görmek

Kahve falında gelin teli görmek gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, çok başarılı adımlar atacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, kurtuluşu yakalayacağına, kendi işini açacağına delalettir.

Kahve falında gelin teli gördüyseniz:

  • Aynı anda yirmi sekiz yerde birden olmaya çalışmanın yarardan çok zararı olabilir.

Kahve falında gelin teli görmek beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına inanılır.

Kahve falında telli duvaklı gelin görmek ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında gelin teli almak başarılı olundukça özgüvenin artacağına, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elektrik tellerinin yandığını görmek arzuların yerine geleceğine, ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine inanılır.

Kahve falında yemekte saç teli görmek önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tel numarası görmek çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine rivayet eder.

Kahve falında bakır tel görmek insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine delalettir.

Kahve falında tel örgüden atlamak işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir