AnaSayfa / Genel / Kahve falında telli çalgı çalmak

Kahve falında telli çalgı çalmak

Kahve falında telli çalgı çalmak insan içine çıkmak istemeyeceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine delalet eder.

Kahve falında telli çalgı çalmak gördüyseniz:

  • Katılldığınız toplantılarda herkesin gözü üzerinizde olacak.

Kahve falında telli çalgı çalmak sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında telli çalgı görmek hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında çalgı aleti görmek ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çalgısız düğün görmek eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çalgılı düğünde oynamak gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında çalgısız oynamak girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında çalgı görmek zor zamanların ferahlığa çıkacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında çalgısız düğüne gitmek başarısının yükseleceğine, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir