AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelin kaynana kavgası görmek

Kahve falında gelin kaynana kavgası görmek

Kahve falında gelin kaynana kavgası görmek azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında gelin kaynana kavgası gördüyseniz:

  • Yeni bilgiler elinize geçtikçe duygularınız da işin içine karışabilir.

Kahve falında gelin kaynana kavgası görmek işinin aksayacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelin kaynana görmek eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına inanılır.

Kahve falında kaynanamla kavga etmek büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına işaret eder.

Kahve falında kaynana kavga etmek büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaynanasıyla kavga etmek işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaynanayla kavga etmek bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine işaret eder.

Kahve falında kaynana ve görümceyle kavga etmek elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına işarettir.

Kahve falında kaynanasıyla kavga ettiğini görmek sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına, isminden sıkça söz ettireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir