AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaynanamla kavga etmek

Kahve falında kaynanamla kavga etmek

Kahve falında kaynanamla kavga etmek sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaynanamla kavga etmek gördüyseniz:

  • Yeni yıla yönelik planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında kaynanayla kavga etmek yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına işarettir.

Kahve falında kaynana kavga etmek iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, huzurlu bir yaşam sürüleceğine delalet eder.

Kahve falında gelin kaynana kavgası görmek etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına işarettir.

Kahve falında kaynana ve görümceyle kavga etmek kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine işarettir.

Kahve falında kaynanamla kavga etmek falı kapatan kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına delalet eder.

Kahve falında kaynanasıyla kavga etmek emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında kaynanasıyla kavga ettiğini görmek büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaynanaya kızmak iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir