AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaynana kavga etmek

Kahve falında kaynana kavga etmek

Kahve falında kaynana kavga etmek eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, evde dinlenmek zorunda olacağına, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, helal kazanca sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında kaynana kavga etmek gördüyseniz:

  • Belli düzenlemeler, işler veya planlar konusunda bazı itirazlarınız olsa da, şu an için durmanızda fayda var.

Kahve falında kaynanamla kavga etmek ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına inanılır.

Kahve falında kaynanasıyla kavga ettiğini görmek sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına delalet eder.

Kahve falında kaynana ve görümceyle kavga etmek maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine rivayet eder.

Kahve falında gelin kaynana kavgası görmek kazandıklarının tadını çıkaracağına, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaynanasıyla kavga etmek çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaynana kavga etmek kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine işaret eder.

Kahve falında kaynanayla kavga etmek hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına rivayet eder.

Kahve falında kaynana dövmek ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir