AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaynanayla kavga etmek

Kahve falında kaynanayla kavga etmek

Kahve falında kaynanayla kavga etmek maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, hayata karşı isteksizleşeceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, mutsuz ve moralsiz olacağına, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında kaynanayla kavga etmek gördüyseniz:

  • Bazı teklifler göründüğü gibi olmayabilir.

Kahve falında kaynana kavga etmek sevgi göreceğine, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gelin kaynana kavgası görmek mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına delalettir.

Kahve falında kaynanasıyla kavga etmek böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, zafer ve zenginlik getireceğine yorulur.

Kahve falında kaynanayla kavga etmek ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına yorulur.

Kahve falında kaynana ve görümceyle kavga etmek muradına ereceğine, iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya yorulmaktadır.

Kahve falında kaynanasıyla kavga ettiğini görmek fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına işarettir.

Kahve falında kaynanamla kavga etmek çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, işlerin ters gideceğine delalet eder.

Kahve falında kaynananın kızdığını görmek kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, malının ve kazancının tam olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir