AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelin kaynana görmek

Kahve falında gelin kaynana görmek

Kahve falında gelin kaynana görmek kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, sıkıntılı durumlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında gelin kaynana gördüyseniz:

  • Kafa karıştırıcı hareketleri olan kişiler veya olaylar söz konusu olabilir.

Kahve falında gelin kaynana görmek büyük bir yenilgi alacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelin kaynana kavgası görmek zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına işarettir.

Kahve falında kaynananın yemek yaptığını görmek çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaynanaya tokat atmak çalışmalarının karşılığını alacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine inanılır.

Kahve falında kaynanasının evlendiğini görmek üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına alamet eder.

Kahve falında eski kaynana görmek saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine tabir olunur.

Kahve falında kaynanasının elini öpmek çok büyük zorluklar atlatacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaynananın evini görmek bir dediğini iki etmeyeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir