AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli kadının gelin olduğunu görmek

Kahve falında evli kadının gelin olduğunu görmek

Kahve falında evli kadının gelin olduğunu görmek işinden ve parasından olacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, verimliliğinin artacağına, kısa sürede başarısının artacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evli kadının gelin olduğunu gördüyseniz:

  • Yeni insanlarla tanışabilirsiniz.

Kahve falında evli kadının gelin olduğunu görmek kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında evli kadını gelin görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Kahve falında evli kadının gelin olmak hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında evli olan birinin gelin olduğunu görmek Allah katında günahlarının affolacağına, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına işarettir.

Kahve falında evli birini gelin görmek bir sebeple sorun yaşayacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evliyken gelin olduğunu görmek azalacağına, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evli birinin gelin olduğunu görmek gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evli birini gelin olarak görmek uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir