AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelin olup ata binmek

Kahve falında gelin olup ata binmek

Kahve falında gelin olup ata binmek insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına, yeni işlere ve projelere gireceğine işaret eder.

Kahve falında gelin olup ata binmek gördüyseniz:

  • Başka kişilerin sorunları veya kötü durumları nedeniyle kendinizi kötü hissetmeniz gerekmiyor.

Kahve falında gelin olup ata binmek isabetli girişimlerde bulunacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına işaret eder.

Kahve falında gelinin ata bindiğini görmek büyük işlerin ortaya konulacağına, eşit davranılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelini ata binmiş görmek endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına delalet eder.

Kahve falında ata binen gelin görmek hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, hasretlerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında ata binmiş gelin görmek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine rivayet eder.

Kahve falında gelin ata binmiş görmek rakipleri mağlup edeceğine, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına işarettir.

Kahve falında ata binmek ve düşmek sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, çıkmaza düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında oyuncak ata binmek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir