AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelin başı görmek

Kahve falında gelin başı görmek

Kahve falında gelin başı görmek hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, onlarla çok iyi vakit geçireceğine, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında gelin başı gördüyseniz:

  • Öğrenmeniz gereken şeylere ulaşmak için gereken görüşmeyi yapmaktan veya telefonu etmekten çekinmemeniz gerekiyor.

Kahve falında gelin başı yaptırdığını görmek uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, çok para kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başında gelin duvağı görmek aksiliklerin peşini bırakmayacağına, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına işarettir.

Kahve falında gelin başı yapmak statü atlayacağına, rütbe edineceğine, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına alamet eder.

Kahve falında başına gelin tacı takmak kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine yorulur.

Kahve falında gelin başı yaptığını görmek aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine yorulur.

Kahve falında gelin başı yaptırmak tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelin başı görmek geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evli olan birinin gelin olduğunu görmek büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir