AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelin başı yaptığını görmek

Kahve falında gelin başı yaptığını görmek

Kahve falında gelin başı yaptığını görmek maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, dileklerinin de kabul olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelin başı yaptığını gördüyseniz:

  • Düşünceli adımlar atmanız ya da jestler yapmanız durumunda olumlu karşılıklar alabilirsiniz.

Kahve falında gelin başı yapmak emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, işlerinin azalacağına fal sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında gelin başı yaptırdığını görmek yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına yorulur.

Kahve falında başında gelin duvağı görmek iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı işarettir.

Kahve falında gelin başı yaptığını görmek eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelin başı yaptırmak yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başına gelin tacı takmak ruhun ve kalbin rahat edeceğine, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine işaret eder.

Kahve falında gelin başı görmek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında evin gelinini görmek arkasından iyi anılan kişi olacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir