AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelin ayakkabısı görmek

Kahve falında gelin ayakkabısı görmek

Kahve falında gelin ayakkabısı görmek zahmete ve çileye düşeceğine, sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, malının ve parasının çoğalacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında gelin ayakkabısı gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sözlerine göre hareket etmek yerine bilgi toplamaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında gelin ayakkabısı görmek rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, çok ünlü bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında gelin ayakkabısını kaybetmek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelin ayakkabısı kaybetmek hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine tabir olunur.

Kahve falında gelin ayakkabı vermek çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına işarettir.

Kahve falında gelin ayakkabısı aramak sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelinin ayakkabısına isim yazmak sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına yorulur.

Kahve falında siyah gelin ayakkabısı görmek tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelin ayakkabısının altına isim yazmak barış için adım atacağına, sevdiği kişiden de ayrılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir