AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelin ayakkabısı aramak

Kahve falında gelin ayakkabısı aramak

Kahve falında gelin ayakkabısı aramak kazancının her geçen gün artacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, hakkında dedikodu çıkarılacağına, hayırlı bir döneme girileceğine, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına yorulur.

Kahve falında gelin ayakkabısı aramak gördüyseniz:

  • Dikkatle dinlemeniz durumunda belli konularda sizi engelleyen, yavaşlatan veya durduran fikirlerinizi değiştirmeniz gerektiğinin farkına varabilirsiniz.

Kahve falında gelin ayakkabısı aramak evine haciz geleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına rivayet eder.

Kahve falında ayakkabı eşi aramak daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, tartışmaların sonlandırılacağına işaret eder.

Kahve falında siyah ayakkabı aramak yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, çok rahat bir nefes alacağına yorulur.

Kahve falında gelinlik altına ayakkabı aramak sorumlu tutacağına, çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakkabını aramak kötü durumlara düşürüleceğine, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında camide ayakkabı aramak dolayısıyla geleceğine değer katacağına, maddi durumunuzun düzeleceğine inanılır.

Kahve falında ayakkabılarını aramak burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında ayakkabı kaybetmek ve aramak nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir