AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelin ayakkabısı giydiğini görmek

Kahve falında gelin ayakkabısı giydiğini görmek

Kahve falında gelin ayakkabısı giydiğini görmek verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, malına mal, parasına da para ekleyeceğine, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, bahtının da çok parlak olacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına işaret eder.

Kahve falında gelin ayakkabısı giydiğini gördüyseniz:

  • Sizden yaşlı ya da sizden hareketsiz olan kimseler sinirinize dokunabilir.

Kahve falında gelin ayakkabısı giydiğini görmek moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, umutlarının kırılacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz gelin ayakkabısı giymek bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, yeni planlar yapacağına delalettir.

Kahve falında gelin ayakkabısı aramak kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelin ayakkabısı almak bazı sorunlar ile karşılaşacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine tabir olunur.

Kahve falında gelinin ayakkabısına isim yazmak kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine inanılır.

Kahve falında beyaz gelin ayakkabısı görmek daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelin ayakkabısı kaybetmek herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine inanılır.

Kahve falında gelin ayakkabısı görmek alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir