AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelin arabası görmek

Kahve falında gelin arabası görmek

Kahve falında gelin arabası görmek arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında gelin arabası gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiler arasında çıkan tartışmalara katılmamanızda fayda var.

Kahve falında gelin arabası görmek sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına işarettir.

Kahve falında beyaz gelin arabası görmek elinin sıkışacağına, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında gelin arabasından zarf almak sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi gelin arabası görmek maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında gelin arabası kullanmak kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine işarettir.

Kahve falında gelin arabası sürmek ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına delalettir.

Kahve falında gelin arabası konvoyu görmek işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arabada gelin görmek çektiği yokluğun unutulacağına, geçimi zorluklarla kazanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir