AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelin aldığını görmek

Kahve falında gelin aldığını görmek

Kahve falında gelin aldığını görmek elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine işaret eder.

Kahve falında gelin aldığını gördüyseniz:

  • Sonuçlar, sizin yolunuzda gitmeleri durumunda oluşacak sonuçlardan daha da iyi olabilir.

Kahve falında gelin aldığını görmek zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, huzurlu bir hayata adım atacağına işarettir.

Kahve falında yalnız gelin görmek hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığın gelin görmek ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gelin kaynana kavgası görmek sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine işaret eder.

Kahve falında gelin yapmak saadete ereceğine, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında gelini dövmek sorunlarını teker teker aşacağına, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine alamet eder.

Kahve falında gelin ve damat resmi görmek maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına, kazancının ve rızkının da garanti olacağına delalet eder.

Kahve falında gelin çeyizi görmek insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir