AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın gelin görmek

Kahve falında tanımadığın gelin görmek

Kahve falında tanımadığın gelin görmek sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, anlaşmazlıkların biteceğine, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, özgüveninin artacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında tanımadığın gelin gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin teklif, yorum veya önerileri sizi tatmin etmeyebilir ya da mantıklı bulmayabilirsiniz.

Kahve falında tanımadığı gelin ve damat görmek eve huzurun ve bereketin geleceğine, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın gelin damat görmek hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında tanımadığın gelin görmek hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında komşu gelini görmek tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bekar kızını gelin görmek aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına yorulur.

Kahve falında geline çiçek vermek projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını gelin olarak görmek bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında birçok gelin damat görmek malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir