AnaSayfa / Genel / Kahve falında gel sesi duymak

Kahve falında gel sesi duymak

Kahve falında gel sesi duymak rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gel sesi duymak gördüyseniz:

  • Eski deneyimlerinizin faydasını göreceksiniz.

Kahve falında ölü babanın sesini duymak aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş insanın sesini duymak şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, elinde bulunan imkânların bollaşacağına inanılır.

Kahve falında bayan sesi duymak fal sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine inanılır.

Kahve falında maymun sesi duymak iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine işaret eder.

Kahve falında sesi duymak emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tabanca sesleri duymak hayalkırıklıklarının giderileceğine, bazı sıkıntılara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dua sesi duymak çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında gaipten insan sesi duymak iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir