AnaSayfa / Genel / Kahve falında sesi duymak

Kahve falında sesi duymak

Kahve falında sesi duymak bol kazanç getireceğine, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, bilmediği duyguları tadacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında sesi duymak gördüyseniz:

  • Dikkate almanızda fayda var, daha parlak sonuçlar elde edebilirsiniz.

Kahve falında teyze sesi duymak anne baba hayır dualarının alınacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş eşinin sesini duymak kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine delalet eder.

Kahve falında tanımadığın birinin sesini duymak düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, belaya ve derde düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında domuz sesi duymak huzur dolu günler geçireceğine, hem ün sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında topuklu ayakkabı sesi duymak büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, istediği projeleri yapamayacağına işaret eder.

Kahve falında üç harflinin sesini duymak işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına işarettir.

Kahve falında şelale sesi duymak bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında gaipten ses duymak yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir