AnaSayfa / Genel / Kahve falında dua sesi duymak

Kahve falında dua sesi duymak

Kahve falında dua sesi duymak sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dua sesi duymak gördüyseniz:

  • Kendinize güvenmeli, öfkelenmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında dua sesi duymak mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sesli dua etmek Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine işarettir.

Kahve falında sesli dua okumak hayatında yokluğun başgöstereceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına delalettir.

Kahve falında yüksek sesle dua etmek yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek sesle dua okumak kafasındaki her soruya cevap bulacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilisinin sesini duymak yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kahkaha sesi duymak kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, maddi sıkıntılardan kurtulmaya delalet etmektedir.

Kahve falında kuran okuyan erkek sesi duymak hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir