AnaSayfa / Genel / Kahve falında eve geç gitmek

Kahve falında eve geç gitmek

Kahve falında eve geç gitmek yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına delalettir.

Kahve falında eve geç gitmek gördüyseniz:

  • Kendinizi kontrol etmelisiniz.

Kahve falında eve geç gitmek sevinçli bir haber alınacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında gidilecek yere geç kalmak fal sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında işe geç gitmek yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine yorulur.

Kahve falında gecmis zamana gitmek fal sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında gideceği yere geç kalmak önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına işarettir.

Kahve falında gideceğin yere geç kalmak zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eve geç gelmek sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına rivayet eder.

Kahve falında eve geç kalmak rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir