AnaSayfa / Genel / Kahve falında zamanın hızlı geçtiğini görmek

Kahve falında zamanın hızlı geçtiğini görmek

Kahve falında zamanın hızlı geçtiğini görmek yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında zamanın hızlı geçtiğini gördüyseniz:

  • Bazı konuların sadece sizde kalmasında, planlarınızı kendinize saklamanızda fayda var.

Kahve falında zamanın hızlı geçtiğini görmek sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına yorulur.

Kahve falında gecmis zamana gitmek işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında bir zaman görmek bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yakın zamanda öleceğini görmek karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına yorulur.

Kahve falında zaman görmek iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına rivayet eder.

Kahve falında her zaman eski sevgiliyi görmek iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına, sevindirici haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında uzun zamandır görmediğin biriyle konuşmak yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında uzun zamandır görmediğin arkadaşlarını görmek kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir