AnaSayfa / Genel / Kahve falında geceden gündüze geçmek

Kahve falında geceden gündüze geçmek

Kahve falında geceden gündüze geçmek işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında geceden gündüze geçmek gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya sağlığınızı ilgilendiren konularla uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında geceden gündüze geçmek istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine inanılır.

Kahve falında gece gündüz görmek kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına yorulur.

Kahve falında gece ve gündüzü aynı anda görmek çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gecenin gündüz olduğunu görmek geleceğin güzelliklerle dolacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında geceyi gündüz gibi görmek yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gece ve gündüzü görmek kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine alamet eder.

Kahve falında gündüz vakti ay görmek lüks, konfor içinde olacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gündüz yıldızlar görmek işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir